KOMEK, YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİNE 69 BİN KURSİYERLE BAŞLADI
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri, 69.375 kursiyerle yeni döneme yüz yüze ve uzaktan eğitimlerle başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Her yaştan insanımızın meslek edinmesine, sanatsal ve sosyal becerilerini artırmasına destek olmaya devam ediyoruz. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyor, yeni eğitim sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nde (ASEM) yeni dönem heyecanı yaşanıyor.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK’in mesleki ve kişisel gelişim alanında Türkiye’nin en büyük eğitim kurumlarından biri olduğunu ifade ederek, KOMEK ve ASEM’lerin yeni dönemde de büyük teveccüh görmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.
BAŞKAN ALTAY YENİ DÖNEMİN HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
Eğitimden spora, sanattan teknolojik gelişimlere kadar geniş bir yelpazede sundukları kursların, Konya’nın geleceğine değer katmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, “Bu dönem 69.375 kursiyerimiz, yüz yüze ve uzaktan eğitimlerle KOMEK’te kendilerini geliştirme imkânı bulacak. Hemşehrilerimizin kurslarımıza gösterdiği yoğun ilgi, bizleri daha iyisini yapmaya teşvik ediyor. Her yaştan insanımızın meslek edinmesine, sanatsal ve sosyal becerilerini artırmasına destek olmaya devam ediyoruz. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyor, yeni eğitim sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
KUZEM İLE EĞİTİMDE SINIRLAR ORTADAN KALKIYOR
Yalnızca Konya ile sınırlı kalmayan KOMEK, birçok ülkeden uzaktan kayıtlar alarak uluslararası alanda da eğitim hizmeti sunmaya devam ediyor. KOMEK’in uzaktan eğitim platformu KUZEM, bu dönem 5.533 kişiye hizmet vererek eğitimde sınırları ortadan kaldırıyor.
KUZEM, kayıt döneminin ardından belirli gün ve saatlerde çevrimiçi eğitimler sağlarken eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerler, bitirme belgelerine e-devlet üzerinden ulaşabiliyor.
MEB ONAYLI SERTİFİKALAR İŞ HAYATINDA KURSİYERLERE AVANTAJ SAĞLIYOR
KOMEK, yalnızca eğitim vermekle kalmayıp, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifikalar ile mezunlarına iş hayatında önemli avantajlar sağlıyor. Sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü yetiştiren KOMEK, kursiyerlerine mesleki beceri kazandırarak kariyer yolculuklarında önemli bir adım atmalarına olanak tanıyor.





Son Haberler
Purdue Üniversitesi Öğrencilerinden KOMEK’e Ziyaret
KONYALI KADINLAR, ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA KOMEK PAZARI'NDA BULUŞTU
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER ZİRVESİ’NE KATILDI
KOMEK ve ASEM Bahar Dönemi Yönetici ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi
KOMEK KURSİYERLERİ RAMAZAN AYI BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDU
KOMEK’te Öğrendiler, Mesleğe Dönüştürdüler: Butik Çikolatada Başarı Hikâyesi
KOMEK BAHAR DÖNEMİ EĞİTİMLERİ 84 MERKEZDE 61 BİN KURSİYERLE DEVAM EDİYOR
Konya’daki kanser hastaları hayata KOMEK ile tutunuyor
KOMEK Akademi ile Eğitmen Eğitimleri Devam Ediyor
KOMEK’TE YENİ DÖNEM KAYIT SÜRECİ BAŞLIYOR
BAŞKAN ALTAY 17. ALTIN DOKUNUŞLAR FESTİVALİ’NE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
KOMEK’TEN "KADIN KOOPERATİFLERİ ÇALIŞTAYI”
KOMEK’TEN DÜNYA’YA UZANAN KADIN GÜCÜ KADIN KOOPERATİFLERİ ÇALIŞTAYI
BAŞKAN ALTAY 17. ALTIN DOKUNUŞLAR SERGİSİNE TÜM SANATSEVERLERİ DAVET ETTİ
17. Altın Dokunuşlar Sergisi
GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLAYAN GENÇ KOMEK ATÖLYE EĞİTİMLERİ BAŞLADI
KOMEK YENİ DÖNEME 93 BİN KURSİYERLE BAŞLADI
GENÇ KOMEK ATÖLYELERİNDE KAYIT HEYECANI BAŞLADI
KOMEK’TE YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI
