KONYALI KADINLAR, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA KOMEK PAZARINDA BULUŞTU
KOMEK Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla KOMEK kursiyerleri ve mezunları tarafından üretilen ürünler, KOMEK pazarında satışa sunuldu. Yaklaşık 300 KOMEK öğrencisinin katılım sağladığı etkinlikte satışlardan elde edilen gelirin bir kısmı ile Hatay’daki çocuklar için oyuncak alınacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) kursiyerleri ve mezunları tarafından üretilen ürünler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında KOMEK pazarında satışa sunuldu. Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın eşi Ayşe Altay da Melikşah Pazar Alanı'ndaki KOMEK pazarını ziyaret ederek, ürünleri yakından inceledi.
Çalışmalarından dolayı kursiyerleri tebrik eden Altay, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Etkinlikle KOMEK’ te eğitim almış ve halen eğitim gören yaklaşık 300 kursiyer, kendi ürettiği ürünleri ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine ve kadın istihdamına katkıda bulunmak için pazar alanında satışa sundu.
Yine pazarda satışı gerçekleştirilen ürünlerden elde edilen gelirin bir kısmı ile Hatay’daki çocuklar için hediyeler alınacak. KOMEK Mezunları ve Mensupları Derneği, toplumsal dayanışma ve yardımlaşmanın sağlanması amacıyla ihtiyacı olanlara maddi ve manevi anlamda destek olmak, yardım eli uzatmak, aynı zamanda iyilik yapma ve iyiliğe vesile olma gibi temel değerleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyor.
Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Konyalı kadınlar için Selçuklu Kongre Merkezi'nde “Mavi Kuş” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.




Son Haberler
Yetişkin KOMEK 2026 Yaz Dönemi Kayıtları Başladı
Purdue Üniversitesi Öğrencilerinden KOMEK’e Ziyaret
KONYALI KADINLAR, ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA KOMEK PAZARI'NDA BULUŞTU
KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER ZİRVESİ’NE KATILDI
KOMEK ve ASEM Bahar Dönemi Yönetici ve Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi
KOMEK KURSİYERLERİ RAMAZAN AYI BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDU
KOMEK’te Öğrendiler, Mesleğe Dönüştürdüler: Butik Çikolatada Başarı Hikâyesi
KOMEK BAHAR DÖNEMİ EĞİTİMLERİ 84 MERKEZDE 61 BİN KURSİYERLE DEVAM EDİYOR
Konya’daki kanser hastaları hayata KOMEK ile tutunuyor
KOMEK Akademi ile Eğitmen Eğitimleri Devam Ediyor
KOMEK’TE YENİ DÖNEM KAYIT SÜRECİ BAŞLIYOR
BAŞKAN ALTAY 17. ALTIN DOKUNUŞLAR FESTİVALİ’NE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
KOMEK’TEN "KADIN KOOPERATİFLERİ ÇALIŞTAYI”
KOMEK’TEN DÜNYA’YA UZANAN KADIN GÜCÜ KADIN KOOPERATİFLERİ ÇALIŞTAYI
BAŞKAN ALTAY 17. ALTIN DOKUNUŞLAR SERGİSİNE TÜM SANATSEVERLERİ DAVET ETTİ
17. Altın Dokunuşlar Sergisi
GENÇLERİ GELECEĞE HAZIRLAYAN GENÇ KOMEK ATÖLYE EĞİTİMLERİ BAŞLADI
KOMEK YENİ DÖNEME 93 BİN KURSİYERLE BAŞLADI
GENÇ KOMEK ATÖLYELERİNDE KAYIT HEYECANI BAŞLADI
